Loopt uw huidige energie contract af?

Loopt uw huidige energie contract nog drie maanden, dan is het een goed moment om de mogelijkheden te bekijken om over te stappen naar een andere energieleverancier of bij uw huidige aanbieder te blijven. Andere aanbieders van Nuon, E.On, Essent tot Oxxio bieden leuke aanbiedingen om over te stappen. De nieuwe aanbieder regelt ook je overstap, zodat je niet een moment zonder energie zit.

Variabele tarieven van stroom en gas zijn soms positief, maar niet zoals de afgelopen jaren de gasprijs een aantal keren stijgt. Voordeel van vaste tarieven is dat je zeker weet wat je gaat betalen in het komende jaar of jaren voor energierekening (afhankelijk van je energieverbruik en extra belastingen natuurlijk). Ook geven energieleveranciers aantrekkelijke extra’s als je voor een drie-jarig contract kiest.

Goed alle opties op een rij zetten en kijken wat voor je eigen situatie de beste keuze is. Niets doen is ook een optie, want dan loopt het huidige contact door en door nieuwe wetgeving is dat dan maandelijks opzegbaar. Dan moet je dus niet een nieuw aanbod accepteren van je huidige energieleverancier, want dan heb je weer een nieuw contract en minimum contractduur voor je energie.

 

 

This entry was posted in Laatste Energie Acties and tagged , , . Bookmark the permalink.